Σύντομο Βιογραφικό

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Βόλο το 1965. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1989). Έλαβε την ειδικότητα της Ουρολογίας και το Διδακτορικό Δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Εργάζεται στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως Επίκουρος Καθηγητής, ενώ παράλληλα διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο.  
Είναι Fellow of the European Board of Urology (FEBU – επίσημη ευρωπαϊκή πιστοποίηση τίτλου ουρολογίας) από το 1998 και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος στο συμβούλιο του EAU Section of Outpatient and Office Urologists (ESUO), ex-officio μέλος στο συμβούλιο του EAU Section of Female and Functional Urology (ESFFU) και μέλος (associate member) του τμήματος European Section of Andrological Urology (ESAU) της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU).
Από το 2004 εργάζεται στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «Κένταυρος» καλύπτοντας τα τμήματα της Ανδρολογίας-Υπογονιμότητας και Σεξουαλικής Υγείας του Ζευγαριού. Τον Αύγουστο του 2014 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, με αντικείμενο τη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, με βαθμό Άριστα.
Έχει παρουσιάσει περισσότερες από εκατό (100) εργασίες σε Ελληνικά Ουρολογικά Συνέδρια και ογδόντα (80) εργασίες σε πανευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια. Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Εργασίες του έχουν βραβευτεί σε ελληνικά (Πανελλήνιο Ανδρολογικό Συνέδριο, 2017) και ευρωπαϊκά συνέδρια (10th Athens Congress on Women Health, 19th Congress ESSM 2017, ESAU Meeting 2017, ESAU Meeting 2018). Έχει συγγράψει πάνω από πενήντα (50) εργασίες σε διεθνή ουρολογικά περιοδικά καθώς και κεφάλαια σε διδακτικά βιβλία ουρολογίας.